TUPROQ VA KADASTR ISHLARINING RIVOJLANISH TARIXI (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Maqolada tuproqlar sifati va kadastr ishlarining rivojlanish bosqichlari va dastlabki ma՚lumotlar, olib borilgan ilmiy tadqiqotlar izlanishlar katta ahamiyatga ega.