KO‘RISHDA NUQSONI BOR BOLALAR (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
O‘zbek tilida: Ushbu maqolada ko‘rish nuqsoni bor bolalarning rivojlanish xususiyatlari, ularning psixologik va pedagogik ehtiyojlari, maxsus ta’lim metodlari, tiflopedagogikaning o‘rni va bu bolalarni jamiyatga moslashtirishda olib borilayotgan ishlar yoritilgan. Shu bilan birga, ularning ijtimoiy adaptatsiyasi va ta’lim tizimidagi integratsiyasi masalalari tahlil etiladi.