TA’LIM JARAYONINI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA TASHKIL ETISHNING DIDAKTIK ASOSLARI (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Mazkur tadqiqot jarayonida zamonaviy jamiyatda o’qitishning innovatsion texnologiyalaridan foydalangan holda ta’lim jarayonini tashkil etish bosqichlari tahlil qilib o’tildi. Hozirgi kunda ta’lim jarayonida interaktiv metodlar, innovatsion texnologiyalar, zamonaviy pedagogik va axborot texnologiyalarini o’quv jarayonida qo’llashga bo’lgan qiziqish, e’tibor yildan yilga kuchayib bormoqda.