MUZEYLARNING ILMIY-TADQIQOT VA EKSPONATLAR JAMG’ARMASI (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
O’zbekistonning barcha muzeylarida millionlab maftunkor va qiziqarli eksponatlar ko’rgazmaga qo’yilgan bo’lib, ular orasida qadimiy sivilizatsiyalardan to hozirgi kungacha bo’lgan davrlarga oid jahonga mashhur va qimmatli san’at durdonalari ko’p, shuningdek, yuzlab, millionlab eksponatlar mamlakatimizdagi barcha muzeylar jamg’armalarida saqlanmoqda, ular har bir tarix bilimdoni uchun katta qiziqish uyg’otadi va yaqin kelajakda ularning ko’pchiligi ommaga taqdim etilishi kutilmoqda.