MAKTABGACHA TA’LIM TALABALARIDA BOSHQARUVCHANLIK SIFATLARINI SHAKLLANTIRISH YO‘LLARI (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Talabalarda boshqaruvchanlik sifatlarini shakllantirish va rivojlantirish nafaqat psixologik-pedagogik, balki ijtimoiy muammo sifatida ham o‘ziga xos dolzarblik kasb etadi. Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim jarayonida talabalarda boshqaruvchanlik sifatlarini shakllantirish va rivojlantirish yo’llari yoritilgan.