KIMYODAN INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA DARS JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISH (International Conference on Economics, Finance, Banking and Management, 2025)
Ushbu maqolada kimyo fanini o‘qitishda innovatsion pedagogik texnologiyalardan foydalanishning nazariy asoslari, amaliy imkoniyatlari va ta’lim samaradorligiga ta’siri yoritilgan. Virtual laboratoriyalar, AR/VR, STEAM, gamifikatsiya kabi texnologiyalarni o‘quv jarayoniga joriy etishning afzalliklari tahlil qilinadi.