(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Hozirda fizioterapevtik muolajalardan aholi keng ko’lamda foydalanib kelmoqda. Bularga “Suv bilan davolash”,”Qum bilan davolash “, “Massaj”,”elektr to’klari bilan davolash” kabilar kiradi. Bugun sizga hozirda keng qo’llanilayotgan fizioterapevtik muolajalardan biri yani “ Qum bilan davolash” haqida ma’lumotlar beramiz.