(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Maqolada genetikada bola jinsini aniqlash, rejalashtirish va boshqarish keng yoritildi. Ovulyatsiya kunini hisoblash orqali farzand jinsini rejalashtirish, egiz farzand tug’ulishidagi omillar, farzand jinsini aniqlashda: tashqi belgilar ochib berishga keng e’tibor qaratildi.