(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Maktabgacha ta’lim-bu bola hayotining dastlabki yillarida, maktabga borishdan oldin oladigan ta’lim bosqichidir. Bu davrda bola o‘z atrofini kashf eta boshlaydi, yangi ko‘nikmalarni o‘rganadi va ijtimoiylashishni boshlaydi. Maqolada ertaklar orqali bolalar ongining shakllanishi, tasavvurlarining rivojlanishi va shu bilan birga bolalarning muhitga moslashishi haqida tahlillarni o‘z ichiga oladi.