(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqola bolalarning rivojlanishi, dunyo qarashini shakllantirishga samarali ta’sir ko‘rsatadigan, boshlang’ich maktabgacha yoshdagi bolalarni media ta’lim bilan tanishtirish, ta’lim sohalarida foydalanishni o‘z ichiga oladi. Hayvonlar haqidagi ertaklar yosh bolalar orasida eng mashurdir. Unda bolalarni tanib olish lahzasi o‘ziga jalb etadi. Umumiy qabul qilingan davriylashtirishga ko‘ra maktabgacha yoshdagi yosh 3 yoshdan 4 yoshgacha bo‘lgan bolaning shaxsiyatining rivojlanish davri hisoblanadi.