(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Bolalar jismoniy tarbiyasi – bu bolaning har tomonlama rivojlanishi uchun zarur boʻlgan asosiy omillardan biridir. Jismoniy faollik bolalarning sogʻlom va baxtli boʻlishiga katta hissa qoʻshadi.