(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqolada varikoz kassaliklarining kelib chiqish sabablari va oldini olish hamda davolash usullari haqida fikr mulohozalar keltirilgan.