(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqolada bugungi kunda IIB tizimida olib borilayotgan samarali islohotlar, qabul qilingan qonunlar, IIB Akademiyasi kursantlarining bu boradagi jismoniy tayyorgarligi masalalari hamda sohaning yetuk kadrlarini tayyorlashda maxsus o’quv-mashg’ulotlari, yakkakurash turlaridan bo’lgan qo’l jangi pozitsiyalari haqida atroflicha fikr yuritiladi. Qolaversa, kursantlarning jismoniy tayyorgarligini oshirishda o’quv-taktik mashg’ulotlarning ahamiyati borasida takliflar beriladi.