(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqolada pedagog kadrlarni kasbiy kompetentligini baholash va tashhislashning zamonaviy yondashuvlari va xorijiy tajribalar mavzusida ma’lumotlar beradi. Undan tashqari tezisimizda pedagog kadrlarni baholashning zamonaviy yondashuvlari va xorijiy tajribalar va zamonaviy ta’lim muassasalarida pedagog kadrlarni baholashning zamonaviy yondashuvlari bo’yicha qanday usulardan foydalanish kerakligini ko’rsatadi. Pedagog kadrlarni yangi texnologiyalardan samarali foydalanish, interaktiv darsliklardan va onlayn ta’lim imkoniyatlaridan foydalanishi bo‘yicha tushunchalar keltirilgan. Kalit