(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqolada osteoxondroz kassaligining rivojlanishi sabablari, alomatlari, turlari, kasallikni davolash va oldini olish usullari haqida fikr mulohazaalar keltirilgan.