(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Maqola bakalavr talabalarini o’qitishning innovatsion shakllariga bag’ishlangan bo’lib, maqolada o’qituvchining kasbiy standartida belgilangan mehnat harakatlarini amalga oshirish uchun zarur bo’lgan bilim va ko’nikmalarini modernizatsiya qilish mumkinligi muhokama qilinadi.