(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqolada kichik biznеs va хususiy tadbirkоrlikning hozirgi kundagi ahamiyati, ular faоliyatini rivоjlantirishda xorijiy mamlakatlarning ilg‘or tajribasidan foydalanish bo‘yicha ilmiy asoslangan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.