(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Bugungi kunda Gidrotexnika inshootlari ya’ni tog‘onlarning foydali ish rejimini tashkil qilishning ishonchli va samarali usullarini ishlab chiqishga yo‘naltirilgan maqsadli ilmiy tadqiqot ishlari olib borishga alohida e’tibor qaratilmoqda.