(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqolada ruhiy kasalliklari yoki nuqsonlari bo‘lgan insonlarga ijtimoiy hayotga qaytishga yordam berish, ularning salomatligini yaxshilash, o‘z-o‘ziga yordam ko‘rsatis ruhiy nuqsoni bo‘lgan shaxslarning ijtimoiy realibilitatsiyasi hamda oldini olish chora tadbirlari haqida fikr mulohazalar keltirilgan.