(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Maktabgacha ta’limda STEAM ta’limi orqali bolalarda tanqidiy fikrlash, ijodiy fikrlash (ijodkorlik), hamkorlik, muloqot, jismoniy bilim, mantiqiy matematika va ijtimoiylashuv kabi ko‘nikmalar shakllantiriladi, shuningdek bolalar faolroq va o‘z bilimlarida tashabbus ko‘rsatishga qodir bo‘ladilar.