(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqolada zaif eshituvchi bolalar ta’limining asosiy shakllari tahlil qilinadi. Xususan, dars va korreksion mashg’lotlarning mazmuni, uslubiy yondashuvlari hamda ularning eshitish qobiliyati cheklangan bolalarning rivojlanishiga ta’siri ko’rib chiqiladi. Shu bilan birga maxsus ta’lim jarayonida qo’llaniladigan innovatsion metodlar va individual yondashuvlar muhimligi ta’kidlanadi.