(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
O’zbekistonda yo’l bo’yi xizmat ko’rsatish infratuzilmasini takomillashtirishning asosiy maqsadlari quyidagilardan iborat