(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqolada metallurgiya sanoatini tashkil etish va metallurgik jarayonlarning tasniflanishi, rangli metallar xomashyosi, metallurgik ishlab chiqarishning mahsulotlari va yarim mahsulotlar, metallurgik yoqilg’i va ularning turlari, metallar olishning usullariga qarab metallurgik jarayonlar haqida batafsil fikr yuritilgan.