(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada XXI asrda kuchayib borayotgan global ekologik muammolar kompleks tahlil qilinmoqda. Asosan iqlim o‘zgarishi, atrof-muhitning ifloslanishi, biologik xilma-xillikning yo‘qolishi kabi dolzarb muammolar o‘rganilgan. Maqolada muammolarning ildiz sabablari, joriy holati va ularga qarshi dunyo miqyosida qo‘llanilayotgan innovatsion yechimlar tizimli tarzda bayon etilgan. Shuningdek, har bir shaxsning kundalik hayotida qo‘llashi mumkin bo‘lgan ekologik ixcham usullar tavsiya etilgan.