(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Maqolada XIX asr ikkinchi yarmi – XX asr boshlarida Samarqand viloyatida oil ava nikoh munosabatlari va uning demografik jarayonlardagi o’rni xususiyatlangan.