(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Sayohat qilish ko’pchilik uchun orzu bo’lib, biroq bu jarayon ko’pincha moliyaviy xarajatlar bilan bog’liq hisoblanadi. So’nggi yillarda Internet va raqamli texnologiyalarning rivojlanishi bilan sayohatchilar uchun qo’shimcha daromad topish imkoniyatlari kengaydi. Frilans, onlayn xizmatlar, masofaviy ishlash, onlayn darslar va kontent yaratish kabi sohalar sayohatchilarga dunyo bo’ylab ish topish va daromad olish imkonini bermoqda