(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Maqolada turli toifadagi transport vositalari haydovchilarini tayyorlash qayta tayyorlash hamda malakasini oshirish imtihon olish uchun avtodromlarni jihozlash hamda ularni turlarini tahlil qilish ishlari amalga oshirildi, shu bilan birga amaliy imtihon olish jarayonida mashg‘ulotlar ketma ketligi ko‘rsatildi. Haydovchilarning transport vositasini murakkab sharoitlarda boshqarishda yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan xavf xatarlarda haydovchilarga xavfsiz boshqarish usullari ko‘rib chiqildi. Yo‘l transport hodisalarini oldini olish shu bilan birga haydovchilarni mehnatini muhofaza qilgan holda avtomobil yo‘llarida o‘tkazuvchanlikni va xavfsizlikni oshirish chora tadbirlari ko‘rib chiqildi.