(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
ushbu maqolada dorivor o’simliklar va ularning xususuiyatlari, mamalakatimizda dorivor o’simliklar tarmog’i rivoji uchun olib borilayotgan ishlar xususidagi fikrlar berilgan.