(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
ushbu maqolada astma kaslligi uning tarqalishi, sabablari, oqibat va natijalari, profilaktikasi, davolash usullari xususidagi fikrlar o’rin olgan.