(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu tadqiqot advokatlik maqomini to‘xtatish institutining zamonaviy huquqiy tizimlar kontekstida tahliliga bag‘ishlangan. Tadqiqot natijasida advokat faoliyatini to‘xtatish institutining universal xususiyatlari va milliy o‘ziga xosliklar aniqlangan. Advokat faoliyatining uzluksizligini ta’minlash va advokatlik kafolatlarini himoya qilish o‘rtasidagi muvozanat masalalari tahlil qilinadi.