(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqolada bolalarda qon aylanish a’zolarining yurak og‘rligi ortishi anatomik fiziologik xususiyatlari haqida fikr mulohazalar keltirilgan.