(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Бу мақолада Наманган вилояти Учқўрғон туманидаги “Дадажанов Абдуваҳоб” фермер хўжалигида радиометрия бўйича илмий-тадқиқот ишлари олиб борилганлиги тўғрисида маълумотлар келтирилган. Хўжалик ҳудудида тупроқ, беда, сув ҳавзалари, пичан намуналари лаборатория шароитида текширишлардан ўтказилганлиги бўйича батафсил далиллар келтирилган.