(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy texnik dunyoqarash tushunchasi, uning shakllanish omillari va zamonaviy jamiyatdagi o‘rni yoritiladi. Maqolada zamonaviy texnik tafakkurning ahamiyati, ta’lim va ishlab chiqarish tizimidagi roli tahlil qilinadi, natijalar asosida takliflar bildiriladi.