(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Маколада пахтани майда ифлосликлардан тозалаш машинаси ва унинг асосий элементлари ўрганилган. Пахтани тозалашда тўрли юзани ўлчамларининг ўзгариши тозалаш самарадорлигига таъсирини тахлил қилинди.