(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ilmiy ishda maxalliy xom ashyodan samarali foydalanish maqsadida, pan ipidan yangi tuzilishdagi ikki qatlamli trikotaj tо‘qimalarining fizik mexanik xususiyatlari ustida tadqiqot ishlari olib borilgan.