(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
CorelDRAW xozirda eng kop tarqalgan vektorli grafik muharrirlardan biri hisoblanadi. Ishlatish va sozlash qulayligi, tarkibiga kiritilgan ko’plab effektlar to’plami foydalanuvchilarni bu dasturni ishlatishga yanada ko’proq jalb qilmoqda.