(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Mazkur maqolada muallif tomonidan korxonani boshqarishda kadrlar salohiyatidan maqsadli foydalanishda xorij tajribasi o’rganish maqsad va imkoniyatlari, korxonani boshqarishda kadrlar boshqaruv strategiyasini shakllantirish xususiyatlari yoritilib berilgan. Qolaversa, ishlab chiqarish korxonalarida kadrlar salohiyatidan unumli foydalanish imkoniyatlari ochib berilgan.