(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimiz iqtisodiyotini rivojlantirishda tadbirkorlikni rivojlantirishda aholi daromadlarini oshirishning iqtisodiy omillari va tahliliy ma’lumotlar muhokama qilinadi.