(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Мазкур мақолада Технологик таълим жараёнида компетенция, конструктив компетенция, конструктив ёндашув тушунчаларининг мазмуни ва моҳияти , уларга берилган таърифлар конструктив ёндашувнинг асосий тамойиллари, конструктив ёндашувдан технология дарсларида қўлланилиши ҳақида сўз боради.