(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ушбу мақолада қовун касалликларга қарши Ўзбекистон Республикаси қишлоқ хўжалигида ишлатиш учун рухсат этилган уруғ дорилашда қўлланиладиган препаратларни замбуруғли касалликларга таъсири тўғрисида маълумот берилган.