(untitled) (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Mazkur tezisda korrupsiyaga qarshi kurashish siyosati tushunchasi va uning mazmuni, davlat organlari tomonidan bu siyosatni ishlab chiqish va amalga oshirish bo‘yicha qo‘yilgan talablari, shuningdek asosiy yo‘nalishlari va takliflar tahlil qilinadi. Unda korrupsiyaga qarshi siyosatni ishlab chiqishdagi institutsional yondashuvlar, normativ-huquqiy asoslar, xalqaro tajribalar va ularni milliy kontekstda qo‘llash imkoniyatlari tahlil qilingan. Shuningdek, davlat organlari o‘rtasidagi hamkorlik, monitoring va baholash tizimlari, fuqarolik jamiyati bilan aloqalarning korrupsiyaga qarshi siyosat samaradorligiga ta’siri haqida fikr yuritilgan.