KASBIY TA'LIM TASHKILOTLARIDA SAMARALI OʻQUV JARAYONLARINI TASHKIL ETISH (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Oʻzbekistonda kasbiy ta'lim sohasi jadal sur'atlarda rivojlanib bormoqda. Bu jarayon mamlakatimizning iqtisodiy salohiyatini oshirish, yoshlarni zamonaviy kasblarga oʻrgatish va ularni mehnat bozoriga muvaffaqiyatli integratsiya qilishga qaratilgan.