LINGVODIDAKTIK TADQIQOT VA CHET TIL O‘QITISH METODIKASINI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Maqolada ingliz va o‘zbek tillaridagi lingvodidaktik tadqiqot va chet til o‘qitish metodikasi talqinlangan. Ingliz va o‘zbek tillaridagi lingvodidaktik tadqiqot va chet til o‘qitish metodikasini muammolari qiyosiy tarzda amalga oshirilgan farqlanishi tillar o‘rtasidagi metodikasini mazmunida ko‘rsatib o‘tiladi.