AVTOMOBIL VA YO‘L HARAKATI QOIDALARINI O‘QITISHNING AHAMIYATI VA XALQARO TAJRIBALAR (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqola avtomobil va yo‘l harakati qoidalarini o‘qitishning ahamiyati va xavfsizlik masalalariga bag‘ishlangan. Yo‘l harakati qoidalariga rioya qilishning ahamiyati, xalqaro tajribalar haqida siz boradi.Xalqaro sertifikatlar yo‘l harakati qoidalarini o‘rgatishda yuqori sifatli ta’lim berish va xavfsizlikni ta’minlashga yordam beradi.