VARIKOZ KASSALIKLARINI SABALARI VA OLDINI OLISH HAMDA DAVOLASH USULLARI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqolada varikoz kassaliklarining kelib chiqish sabablari va oldini olish hamda davolash usullari haqida fikr mulohozalar keltirilgan.