OSTEOXONDROZ - KASALLIKNI DAVOLASH VA OLDINI OLISH USULLARI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqolada osteoxondroz kassaligining rivojlanishi sabablari, alomatlari, turlari, kasallikni davolash va oldini olish usullari haqida fikr mulohazaalar keltirilgan.