BOLALARDA RUHIY-ASAB BUZILISH XOLATLARINI ANIQLASH VA OLDINI OLISH XUSUSIYATLARI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqolada bolalarda ruhiy-asab buzulish xolatlarini aniqlash hamda oldini olish bo‘yicha malumotlar keltirib o‘tilgan bo‘lib kassalikga sabab bo‘ladigan omillar haqida fikr mulohozalar keltirilgan.