DIDAKTIKA TA'LIM NAZARIYASI SIFATIDA. TA'LIM PARADIGMALARI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim nazariyasi (didaktika) pedagogikaning tarkibiy qismi sifatida, didaktikaning maqsad va vazifalari, didaktik kategoriyalarning mazmun-mohiyati qobiliyatlarini shakllantirish masalasining ilmiy nazariy ahamiyati, uni o’rganilganlik darajasi va xozirgi vaqtdagi ahamiyati yoritilgan.