ZAIF ESHITUVCHI О‘QUVCHILARDA DIOLOGIK NUTQNI DARSDAN TASHQARI FAOLIYATLARDA SHAKLLANTIRISH (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Ushbu maqola zaif eshituvchi о‘quvchilarda diologik nutqni darsdan tashqari (ekskrsiya, tо‘garak, predmet-amaliy ta’lim) faoliyatlarda shakllantirish xususiyatlari yoritilgan va metodik tavsiyalar keltirilgan.