MAQSUD SHAYXZODANING HAYOTI VA IJODI (International Conference on Multidisciplinary Sciences and Educational Practices, 2025)
Maqsud Shayxzoda zamonaviy O‘zbek adabiyotining otaxonlaridan biri, ulkan shoir barkamol dramaturg, ustoz muallim, yetuk olim, otashnafas publisist, mohir tarjimon, yoshlarga rahnamo-g‘amxo‘r pedagok, o‘zining butun hayoti va ijodi bilan xalqimiz orasida mashhur bo‘lgan ulug‘vor, ammo, g‘oyat kamtarin inson siymosi tasavvurimizda jonlanadi.